Kategoriler

Sevgi Bağları Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak (ÇODEM) Kahvaltı Etkinliğimiz

Sevgi Bağları Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Çocuk Destekleme Merkezi’nde (ÇODEM) kalan çocuklarımıza düzenlediğimiz kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirip, bu güzel organizasyonla onların mutluluğuna ortak olduğumuz için çok mutluyuz. Programımıza katılım sağlayan ve destekleyen Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz’in Kıymetli Eşi Nilgün Karadeniz Hanımefendiye, BAYAMER Yöneticisi Uzman Psikolog Sayın Sema Okutan ve ekibine, Küçükçekmece Belediyemiz Kültür Şefi Sayın Halil İbrahim Sarp’a, Çocuk Destekleme Merkezi Müdürü Sayın Mehmet Önday ve ekibine, Küçükçekmece Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Sayın Selami Tunç ve ekibine, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ortaokulu Müdürü Sayın Selami Güden ve ekibine ,Zühtü Şenyuva İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Gülistan Deniz, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Yöneticilerine, Polis Emeklileri Derneği Yöneticilerine, Denge Legal Danışmanlık Yöneticisi Sayın Erdem Yanık’a, katılım sağlayan tüm dernek üyelerimiz ve hayırseverlerimize ve Halkalı Davet Salonları Yöneticileri Sayın Savaş Küçükçıtak ve Sayın Derya Küçükçıtak ve ekibine sosyal projemizde vermiş oldukları destek ve katılımdan dolayı çok teşekkür ederiz.

Resim