Kategoriler

Sevgi Bağları Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Sevgi Bağları Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bizim için özel olan bu güzel günde başta Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz’e, Küçükçekmece Kaymakamımız Sayın Harun Kaya, Ak Parti Milletvekili Cuma İçten’e, Kültür Müdürümüz Sayın Salih Nurettin Çevik’e, Meclis Üyemiz, ablamız, başkanımız, her zaman örnek aldığımız Sayın Nesrin Özleyen’e, Küçükçekmece Belediyemiz Özel Kalem Müdürü İbrahim Seviniş’e, Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Sayın Mustafa Korkut ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Nuran Çetin ablamız, Cengiz Kızıldağ, Nuri Osman Ayhan, Edanur Balgün’e, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Başkanı Muharrem Karaağaç, Ak Parti İstanbul Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Yılmaz kardeşimize, İlçe Esnaflarımızdan Bayram Akbayır ve Alaattin Dayandı’ya, Delil Kurt, Küçükçekmece Kent Konseyinden Serpil Soran arkadaşımıza ve bizi gerek telefonla gerek postayla yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Sevgi Bağlarımız Düğümlensin Hiç Çözülmesin.

Resim