Kategoriler

Sevgi Bağları Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aile Danışmanlığı nedir? eğitimimizi gerçekleştirdik.

Sevgi Bağları Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak düzenlediğimiz “Aile Danışmanlığı Nedir?” Eğitimimizi gerçekleştirdik. Başta Değerli Eğitmenimiz Sosyolog, Aile Danışmanı Sayın Özlem Saraç ve Değerli katılımcılarımıza çok teşekkür ederiz. Nice etkinliklerde bir arada olmak dileğiyle.

Sevgi Bağları Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Aile Danışmanlığı nedir? eğitimimizi gerçekleştirdik.